Тази комбинация намалява холестерола , предпазва от сърдечен удар , облекчава дишането при физически усилия и укрепва

...
Тази комбинация намалява холестерола , предпазва от сърдечен удар , облекчава дишането при физически усилия и укрепва
Коментари Харесай

Рецептата която разгневи производителите на лекарства!


Тази комбинация намалява холестерола , предпазва от сърдечен удар , облекчава дишането при физически старания и укрепва сърцето .  Медът е единствената храна на света, която няма период на валидност, само че въпреки всичко може да кристализира, в случай че дълго остане на хладно място. В множеството фармацевтични компании няма да харесат рецептите, в чийто състав влиза тази неповторима съставна част, която благодарение на канелата, действа чудесно върху човешкия организъм и при това лекува редица заболявания .

Болести на сърцето

Направете паста от лъжица мед и половин чаена лъжичка канела, доза, която би трябвало да се употребява всяка заран. Тази композиция понижава холестерола, защищава от сърдечен удар, укрепва сърцето.

Артрит

Хората, които страдат от тази болест всеки ден би трябвало да употребяват напитка, направена от чаша вряща вода с добавени две супени лъжици мед и една чаена лъжичка канела. Напитката се употребява заран и вечер.

Възпаление на пикочния мехур

Неприятната болест ще оздравеете с 2 супени лъжици канела и една супена лъжица мед, които ще разтворите в чаша хладка вода. Тази композиция унищожава бактериите в пикочния мехур.

Холестерол

Напитката се състои от две супени лъжици мед и три чаени лъжички канела, които се прибавят в половин литър вода, а този съединяване е потребен за тези, които страдат от висок холестерол.

Настинка

Решаване от простуда с лъжица хладък мед и щипка канела. Тази композиция използвайте три дни, а като се изключи че ще ви отърве от досадната болест, ще ви пречисти и синусите.

Рак

Последните проучвания, извършени в Япония и Америка демонстрират, че най-тежките форми на рак могат да се излекуват. Хората, които боледуват от рак би трябвало да употребяват една чаена лъжичка мед и една чаена лъжичка канела три пъти на ден в продължение на един месец.

 

zdravno.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР